مشخصات پودر گوگرد

کاربرهای پودر گوگرد در صنعت و کشاورزی

 

پودر گوگرد در گریدهای مختلف صنعتی در زمینه های تولید انواع لاستیک و لاتکس و همچنین زمینهای داروی و درمانی و در گریدهای کشاورزی از جمله مصارف اصلاح خاک و دفع حشرات باغی و دفع حشرات خانگی تولید و مورد استفاده قرار خواهد گرفت که هر کدام از این محصولات نیاز به سایزهای تخصصی و گریدهای علمی دارا میباشد که گروه بازرگانی عرشیا مفتخر به تولید بیش از 65 محصول می باشد. پودر گوگرد میکرونیزه شامل انواع انالیزهای شیمیایی و تکنیکالی (مشخصات فیزیکی پودر گوگرد) میباشد که سعی شده بخشی از این توضیحات ارایه گردد.

خصوصیت گوگرد پودری از نظر شیمیایی و فیزیکی

پودر میکرونیزه گوگرد از نظر ساختار بلوری و انواع رنگهای آن همچنین خصوصیت فیزیکی و شیمیایی کاربردهای بسیار تخصصی در صنایع متفاوت دارد گروه تولیدی تجاری عرشیا مفتخر به تولید گوگرد ویژه الفا گردیده که با خصوصیت خاص (ساختار هندسی بلوری) و همچنین سایز (مش سایز) خاص مورد مصارف صنایع خاص در زمینه لاستیک سازی و طبی و آزمایشگاهی همچنین زمینه خاص کشاورزی قابل استفاده می باشد.

تاریخچه گوگرد 


گوگرد براي نخستين بار در ادوار كهن در سيسيل توسط يوناني ها و رومي ها كه اطلاعاتي از وجود آن داشتند،كشف شد. اين ماده براي سفيد كردن ساختمان ها و نقاشي غارها از دو هزار سال پيش مصرف مي شده است چنانكه هومر در اديسه (رزم نامه اي كه هومر از سرگذشت اوليس پس از جنگ تروا نوشته است) مي نويسد اوليس براي رهايي از مدعيان دروغين پنلپ (زن با وفاي خود) در خانه اش گوگرد كرد تا با دود آن خانه را پاكسازي كند.

رازي دانشمند ايراني اولين كسي بود كه جوهر گوگرد را از سولفات‌ها (زاج سبز) استخراج نمود. مصرف گوگرد تا قرن هفتم ميلادي شامل، گوگردي كردن فتيله چراغ، دود دادن لباس، پارچه و … نبوده است ولي از قرن هفتم با اختراع باروت بوسيله چيني‌ها مصرف آن زيادتر گرديد.

شيميدانان سده هاي ميانه گوگرد را يك ماده بهم فشرده اي مي پنداشتند كه از آن آتش ايجاد مي شود و آن را به عنوان يك منبع اساسي طبيعت مي دانستند كه داراي خاصيت آتش گيري و نيز بوي زننده و تندي است. از نفوذ رطوبت جلوگيري مي كند. همچنين احتمال مي دادند كه نيروي مرموزي مربوط به ماوراءالطبيعه در وراي آن نهفته باشد.

در سده هاي شانزدهم و هفدهم تصور بر اين بود كه گوگرد يك ماده نفتي يا خاك چربي است كه داراي اسيد چرب مي باشد. لاوازيه نخستين كسي بود که در سده 18 آن را شناخته و اعلام كرد كه گوگرد يك ماده حيرت آور و عجيب نيست بلکه يك عنصر طبيعي است. Gay-Lussac فرانسوي نيز بعدها اين مطلب را تأييد نمود.

جابربن حيان كيمياگر ايران نقره و گوگرد را در رده روح (شامل گوگرد و زرنيخ) و ابن سينا در رده كباريت (سوختني‌ها مانند گوگرد، نفت و …) قرار داده‌اند. در فرخ نامه جمالي نيز گوگرد در دسته ارواح قرار گرفته است. در بررسي تاريخچه اين ماده حوادث ناخوشايندي ديده مي‌شود.